Ο άνθρωπος που άλλαξε την εικόνα της Ζαχαροπλαστικής στην Ελλάδα θα μοιραστεί την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία του με τους μελλοντικούς Pastry Chefs διδάσκοντας σε μια σειρά εξειδικευμένων σεμιναρίων για τους σπουδαστές της ειδικότητας Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.
διονύσιος εκ φουρνά
εισαγωγη κομβου σε διπλα συνδεδεμενη λιστα
εισαγωγη κομβου σε διπλα συνδεδεμενη λιστα
Ο Στέλιος Παρλιάρος έχει διαγράψει μια μακρά, πλούσια διαδρομή στον χώρο της Ζαχαροπλαστικής: με σπουδές εξαιρετικά υψηλού επιπέδου στη Γαλλία, ασύγκριτα επιτυχημένη επαγγελματική διαδρομή, συνεργασίες με εξειδικευμένα περιοδικά γαστρονομίας και πρωτοποριακές επιχειρηματικές ενέργειες στην Ελλάδα και το εξωτερικό δικαίως θεωρείται ο κορυφαίος των κορυφαίων στην ελληνική Ζαχαροπλαστική.
Ανεβάζοντας το επίπεδο σπουδών στην Ελλάδα, η κορυφαία σχολή τουριστικών επαγγελμάτων και επισιτισμού θα προσφέρει το ποιοτικότερο πρόγραμμα Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής με κρατικό δίπλωμα και διεθνή αναγνώριση.
Με υπερσύγχρονα εργαστήρια και συνεργασίες υψηλού επιπέδου με τους κορυφαίους Chefs και Pastry Chefs, η ποιοτική εκπαίδευση που απολαμβάνουν οι σπουδαστές του εκπαιδευτικού οργανισμού ΟΜΗΡΟΣ αντικατοπτρίζεται στην Αγορά Εργασίας με ένα ασύγκριτο ρεκόρ επαγγελματικής αποκατάστασης, καθώς 7 στους 10 αποφοίτους της Σχολής εργάζονται στην ειδικότητα που έχουν σπουδάσει.
01
Ο Στέλιος Παρλιάρος στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ
εισαγωγη κομβου σε διπλα συνδεδεμενη λιστα
εκτακτο δελτιο καιρου για τη δευτερα
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου